Tandheelkunde Haaksbergen is een ruim opgezette en volledig rolstoeltoegankelijke praktijk. We vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons welkom voelt. Angstpatiënten worden bij ons deskundig begeleidt.

Samen met u werken we naar een volledig behandelplan en een prettige behandeling.

Om u een zo compleet mogelijke behandeling te kunnen aanbieden, maken wij gebruik van ons uitgebreid netwerk van specialisten.


Tandheelkunde

De reguliere behandelingen worden uitgevoerd door onze tandartsen Christiaan Jordaan en Mihai Dudu.

Mondhygiëne

Afhankelijk van de gewenste behandeling kunt u terecht bij mondhygiënisten Pauline Nijhuis of bij de Preventie assistente Elly Snijders en Rinske Nieuwenhuis.

Orthodontie

Op woensdag is het team van TOP-orthodontie uit Enschede bij ons aanwezig. Er zijn meerdere orthodontisten in de regio. Wij verzorgen een verwijsbrief voor de door u gewenste behandelaar.

Kaakchirurgie

Voor een behandeling bij de kaakchirurg kunt u o.a. terecht in het M.S.T. in Enschede of het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk.nOok zijn er kleinschaligere praktijken o.a. Mizbah in Neede.

Fysiotherapie

Het kan voorkomen dat u een verwijzing krijgt voor de fysiotherapeut. Klemmen kan b.v. kaakgewrichtsklachten veroorzaken. De specialist hiervoor is de orofaciaal therapeut. Wij werken hiervoor samen met Hessel Reekers. Hij is gevestigd in Haaksbergen en Neede.

Implantologie

Deze behandelingen voeren wij nog niet zelf uit. We werken samen met o.a. Olav Gering van Tandheelkundig Centrum Zuiderval in Enschede en CIET in Hengelo.

Endodontolgie

Voor een specialistische wortelkanaalbehandeling verwijzen wij u door naar een endodontoloog. B.v. Kouwenberg in Doetinchem of Vijgen in Zutphen.

Kindertandarts

Voor uitgebreide behandelingen is het soms noodzakelijk door te verwijzen naar een kindertandarts. Kim Braamhaar is op maandag aanwezig bij de praktijk van collega’s Kortier en van Leeuwen in Haaksbergen.

Tandtechniek

Voor (gedeeltelijk) prothesewerk werken wij samen met Abrasieve en met Post, beide in Haaksbergen. Voor b.v. een reparatie kunt u ook rechtstreeks bij hun terecht. Kroon- en brugwerk wordt vervaardigd door Verberne in St. Isidorushoeve.


Maak een wandeling door onze modern ingerichte praktijk.